Promoveaza cu brio examenul CECCAR*

Sta la baza succesului tau in cariera si in viata!

(*examen admitere stagiu)

 Examenul CECCAR 2018. 100 de Subiecte rezolvate iti ofera modele de subiecte rezolvate pentru examen, insotite de temeiuri legale in vigoare aferente si explicatii date de specialisti.

Ele acopera toate domeniile mentionate in programa de examen:
  •     contabilitate;
  •     fiscalitate;
  •     drept;
  •     evaluarea economica si financiara a intreprinderilor;
  •     audit;
  •     expertiza contabila;
  •     doctrina;
  •     deontologia profesiei contabile.  
Informatia oferita in formatul problema-solutie-temei legal in vigoare faciliteaza conexiunile, gandirea logica, absorbtia si fixarea informatiilor.

Bucurati-va de lucrarea Examenul CECCAR 2018. 100 de Subiecte rezolvate la pret redus de la 195 lei + 5% tva (204.75 lei) la 137 lei + 5% TVA (143.85 lei).


Daca insa, in decurs de 30 de zile de la achizitie, constatati ca informatia primita nu concorda cu ceea ce cautati/asteptati, returnati produsul in perfecta stare, pe adresa editurii.
Rentop &Straton se obliga ca in cel mai scurt timp sa va restituie INTEGRAL banii investiti in produs! Fiindca beneficiati de GARANTIA SPECIALA “Toti banii inapoi!"

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos:

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Doar in luna noiembrie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.
Subiecte rezolvate pentru examenul CECCAR 2018

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon *
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.